Rodbehandling​

Solrød Tandklinik tilbyder professionel og omhyggelig rodbehandling.

Årsager til rodbehandling

Du har brug for en rodbehandling, når tandens nerve er død. Grunden til at dette sker, kan skyldes flere ting. De mest almindelige årsager er:

  • Hul i tanden
  • Tanden har fået et slag

Når tandnerven er død, er det vigtigt at få tanden rodbehandlet, da der kan opstå betændelsestilstande i den omkringliggende kæbeknogle, som kan resultere i en tandbyld.

Derfor bør du ikke vente med at opsøge tandlægen, hvis du har mistanke om, at tandnerven er død.​

Professionel rodbehandling i trygge omgivelser

Det er vigtigt, at du som patient er tryg ved en rodbehandling, og før selve behandlingen starter, sørger vi for at sætte os ned med dig og informere om alt vedrørende rodbehandlingen.

En rodbehandlet tand er ikke immun overfor rodbetændelse, og den er også mere porøs end sunde tænder. Derfor er det vigtigt, at du efter en rodbehandling kommer til kontrol og opfølgning, så vi kan holde øje med, at tanden fungerer, som den skal.

Nyeste viden om rodbehandling

Hos Solrød Tandklinik er vi opdaterede på de nyeste behandlingsmetoder inden for rodbehandling, og vores dygtige tandplejere og tandlæger er ofte på efteruddannelseskurser. Dette er din garanti for, at vi har den nyeste viden om rodbehandling og derfor kan sikre dig den bedst mulige behandling. Ring og hør mere på tlf.: +45 56 14 10 88 eller mail kontakt@soltand.dk