​Tandplejer i Solrød

Vores klinik er kendetegnet ved omsorgsfuld og individuel behandling. Vi lægger vægt på en grundig og god dialog med vores patienter, før vi sammen med dig beslutter, hvad der passer bedst til dit tandsæt.

Også derfor er det vigtigt, at du føler dig trygt, når du besøger klinikken, og at det er det samme kompetente personale, du møder hver gang.

Tandplejer tilknyttet

Vi har de seneste 14 år haft en tandplejer tilknyttet klinikken, som har stor erfaring inden for blandt andet forebyggende arbejde med paradentose, tandeftersyn, tandblegning, småfyldninger, tandrensninger og generel instruktion i tandpleje.

Vores tandplejer kan derfor også give dig gode råd om sund mundhygiejne, så du kan holde tænderne pæne og stærke hele livet.

På den måde kan du selv være med til at forebygge småskader, som på sigt kan have konsekvenser for dine tænder, hvis de ikke behandles i tide.

Foto: Tandblegning​

Kontakt os

Normalt tilrettelægges eftersyn således, at du som minimum visiteres af tandlægen mindst en gang årligt.

Har du spørgsmål til tandeftersyn, paradentose, blegning eller noget helt andet, står vi altid til rådighed på telefon 56 14 10 88 eller mail kontakt@soltand.com